Prajitura cu prune

de anca_rm in Prajituri, 21 Oct 2013 | 9847 vizualizari

 

Este o prajitura pufoasa si delicioasa .
Reteta este de la Corina , si este a treia reteta pe care o incerc de la ea .Toate au fost tare gustoase.
Multumesc .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 400 gr prune
  • putin unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .

 Adaugam uleiul , praful de copt si faina .

Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .

Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .

Prunele pe care le-am spalat si lasat  sa se scurga apa de pee le , le taiem in doua si scoatem samburii .

 Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptor.

Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .

Lasati sa se raceasca , pudrati cu zahar si serviti.

 

TIPS-URI

1

cred ca merge si cu alte fructe

2

a doua zi este mai buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura